top of page

ONLINE COACHING

Online coaching is er voor iedereen die begeleiding wilt met betrekking tot voeding, training en lifestyle. Met online coaching bereikt u niet alleen (sneller) uw gezondheidsdoelen door kundig advies, het is ook een continue vorm van inspiratie en motivatie dankzij onze 24/7 aanpak én wekelijkse check-in!

Afhankelijk van uw gewenste gezondheidsdoelen, uw huidige levensstijl, uw baan en de faciliteiten die u tot uw beschikking hebt zult u gecoached en begeleid worden op het gebied van bewegen, voeding, gezondheid en mindset. U kunt 24/7  terecht voor alle vragen of obstakels waar u wellicht tegen aan loopt en er is wekelijks een contact moment. Tijdens dit contact moment nemen wij uw week door, uw progressie, uw valkuilen en eventuele vraagstukken.

Online coaching gebeurt op het tempo dat bij u past en is dan ook voor iedereen.

 

Hieronder een aantal voorbeelden: 

 

 • U bent een atleet op professioneel of amateur niveau en wilt naast uw gebruikelijke training extra ondersteuning op het gebied van voeding en lifestyle en mogelijk een aanvulling op uw bestaande trainingsregime.
   

 • U heeft een drukke baan en zoekt hulp bij het verbeteren van uw gezondheid omdat u zelf geen tijd of zin heeft om het internet af te struinen naar informatie over het juiste dieet, oefeningen die u kunt doen in de sportschool en hoeveel calorieën u kunt eten? Dan kan online coaching voor u perfect zijn!
   

 • U heeft al veel ervaring in de sportschool en het trainen gaat u prima af maar u mist toch de steun in de rug, bezit niet de benodigde expertise over voedingswetenschap en u heeft behoefte aan extra begeleiding en wilt dit graag uit handen geven.
   

 • U gaat binnenkort mee doen aan een sportwedstrijd zoals bijvoorbeeld een marathon en wilt u daarop voorbereiden met het juiste dieet, belastbaarheid en specifieke trainingsvormen om een optimaal resultaat te behalen.
   

 • U volgt al met veel plezier en succes personal training maar u wilt graag een tandje bijzetten en uw levensstijl waaronder voedingsgewoontes bijschaven voor een nog meer vitaliteit!
   

 • U zit in een dip vanwege (extreme) stress en merkt dat u de zorg voor uzelf verwaarloosd. U kunt steun gebruiken om een gezonde(re) levenstijl, en u bent op zoek naar advies en begeleiding met informeren en motiveren en de wekelijkse stok achter de deur in de vorm van een check in. Indien u voor de mind & body online coaching kiest ontvangt u ook extra begeleiding gericht op bijvoorbeeld stress vermindering.

In plaats van alles zelf doen of weer eens een nieuw (crash) dieet te proberen kan online coaching de perfecte oplossing bieden. Bij online coaching werken wij namelijk aan het opbouwen van een nieuwe gezondere levensstijl voor blijvende resultaten! 

Sportsz zwijndrecht online coaching @sportsz078

OVERTUIGD?

JA! IK WIL STARTEN MET ONLINE COACHING

bottom of page