top of page

OVER SPORTSZ

Dé personal training studio in Hendrik Ido Ambacht

Sportsz is dé personal training studio van Hendrik Ido Ambacht en omstreken. Met ons ervaren team van (medische) personal trainers en jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u op ieder gebied ondersteunen. Of het nu gaat om vet wilt verliezen, meer spiermassa opbouwen, fitter en/of energieker worden, hulp bij het revalideren van een blessure of juist advies op het gebied van voeding, stress, lifestyle coaching. Onze kennis reikt verder dan alleen training geven en daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij u, ongeacht uw specifieke doelen, zeker kunnen helpen. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. 

 

De missie van Sportsz: 
Met deskundige en ervaren trainers, kwaliteit leveren om het beste uit jezelf te halen. Ongeacht je niveau of doel. Waarbij de 4 pijlers centraal staan; training, voeding, mindset & lifestyle. Zodat je je uiteindelijk fitter, gezonder en gelukkiger voelt. Dit allemaal in een privé en ongedwongen sfeer. 

 

Onze personal training studio is exclusief toegankelijk voor sportsz klanten die net als u personal training volgen en wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt zich bij ons tijdens uw training dus compleet focussen op uw doelen, zonder macho cultuur, in een relaxte en ongedwongen sfeer.

 

Onze studio is ingericht met gespecialiseerde kracht en cardio apparatuur. Voor of na uw training kunt u in onze lounge op de bank of aan de bar plaats nemen of nog even wat werk e-mails door te nemen of een moment voor uzelf te nemen.

De twee kleedruimtes waar u gebruik van kunt maken zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik; u kunt de deur op slot doen en de ruimte voor uzelf gebruiken. Binnen deze ruimte vindt u ook de douche, met rainshower en massagestralen, en u kunt na uw training een heerlijke douche nemen.


 

SPORTSZ, DE PLEK VOOR PERSONAL TRAINING IN  HENDRIK IDO AMBACHT

VOLG ONS OP INSTAGRAM

bottom of page