OVER SPORTSZ

Dé private gym in Zwijndrecht

Sportsz, dé private gym van Zwijndrecht en omstreken. Met ons ervaren team van (medische) personal trainers kunnen wij jou op ieder gebied ondersteunen. Of je nu vet wilt verliezen, meer spiermassa wilt opbouwen, fitter en/of energieker wilt zijn, moet revalideren van een blessure of adviezen wilt op het gebied van mental, stress, lifestyle coaching, dan ben je aan het juiste adres! Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. 

 

De missie van Sportsz: 
Met deskundige en ervaren trainers, kwaliteit leveren om het beste uit jezelf te halen. Ongeacht je niveau of doel. Waarbij de 4 pijlers centraal staan; training, voeding, mindset & lifestyle. Zodat je je uiteindelijk fitter, gezonder en gelukkiger voelt. Dit allemaal in een privé en ongedwongen sfeer. 

 

Meer Interesse? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

 

Team Sportsz 
 

Schermafbeelding 2021-08-25 om 12.17_edited.jpg

Ons verhaal

Over Stefan Zwang

Al vanaf het moment dat ik een klein kind was, was sport erg belangrijk in onze familie. Ik was al snel geïnteresseerd in sport en in het menselijk lichaam. Nadat ik de sportopleiding had afgerond ben ik mij gaan specialiseren in het vak personal training. Vanaf mijn 16de jaar ben ik nu actief in de fitnessbranche. Sinds 2012 ben ik ondernemer en werkzaam als personal trainer, wat ik met erg veel plezier en passie beoefen.” 

Vanaf begin 2020 heb ik samen met mijn vrouw Priscilla de keuze gemaakt om een eigen privé studio te openen, genaamd; Sportsz. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en zijn trots dat we zoveel leuke mensen en collega's om ons heen hebben! 

Onze trainers

VOLG ONS OP INSTAGRAM