top of page

Ons verhaal

 Onze klanten trainen bij ons voor diverse redenen, van moeders die na hun zwangerschap weer fit willen worden, dertigers die door een kantoorbaan hun gewicht en lichamelijke gezondheid achteruit hebben zien gaan tot atleten die hun prestaties willen verbeteren.

Er zijn klanten die al jaren bij ons trainen om zich fit te blijven voelen en klanten die met een specifieke wens komen die zij in enigszins korte tijd willen behalen zoals bijvoorbeeld in vorm komen voor hun bruiloft of skivakantie. Maar ook ondernemers, die in hun drukke schema een uurtje inplannen speciaal voor hun gezondheid en vitaliteit.

 

Allemaal hebben zij één ding gemeen en dat is dat zij graag investeren in hun belangrijkste bezit; namelijk hun gezondheid.

 

Onze werkwijze

Alles is maatwerk, U krijgt niet zomaar een trainingsschema omdat uw leeftijd x is en uw geslacht Y.

Wij werken aan de hand van een intake formulier om uw huidige situatie en levensstijl zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Hoe zijn uw eetgewoontes? Beweegt u veel? Heeft u een kantoorbaan of mogelijk een fysieke baan? Houdt u van een glaasje? Heeft u kinderen?

Vervolgens ontwikkelen wij voor u een plan dat aansluit bij uw trainingsdoelen, maar ook bij uw levensstijl zodat het voor u behapbaar blijft.

 

Iedere training wordt binnen onze online omgeving gedocumenteerd zodat wij ultiem inzicht krijgen en houden over uw voortgang, en kunnen bijschaven waar nodig.

Over Stefan Zwang

“Al vanaf het moment dat ik jong was, was sport erg belangrijk in onze familie. Ik was al snel geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Nadat ik mijn sportopleiding had afgerond ben ik mij gaan specialiseren in het vak personal training en heb ik meerdere Internationale opleidingen behaald (ISSA, NASM). Vanaf mijn 16de jaar ben ik nu actief in de fitnessbranche. Sinds 2012 ben ik ondernemer en werkzaam als personal trainer, wat ik met erg veel plezier en passie beoefen.” 

Begin 2020 heb ik samen met mijn vrouw Priscilla de keuze gemaakt om een eigen personal training studio te openen, genaamd; Sportsz
In september 2022 hebben wij van de gelegenheid gebruikt gemaakt om ook het pand naast ons te betrekken, waardoor we in capaciteit en omvang zijn verdubbeld! 
Wij zijn erg blij met het eindresultaat en zijn trots dat we zoveel leuke mensen en collega's om ons heen hebben! 

OVER SPORTSZ

Dé personal training studio in Zwijndrecht

Sportsz is dé personal training studio van Zwijndrecht en omstreken.

Met ons ervaren team van (medische) personal trainers en jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u op ieder gebied ondersteunen. Of het nu gaat om vet wilt verliezen, meer spiermassa opbouwen, fitter en/of energieker worden, hulp bij het revalideren van een blessure of juist advies op het gebied van voeding, stress, lifestyle coaching.

Onze kennis reikt verder dan alleen training geven en daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij u, ongeacht uw specifieke doelen, zeker kunnen helpen. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. 

 

De missie van Sportsz: 
Met deskundige en ervaren trainers, kwaliteit leveren om het beste uit jezelf te halen. Ongeacht je niveau of doel. 

Verder lezen

Sportsz 2.0 afbeelding 1 .jpeg

INVESTEER IN JEZELF EN JE GEZONDHEID

JA, IK WIL STARTEN MET PERSONAL TRAINING!

VOLG ONS OP INSTAGRAM

bottom of page